dimecres, 6 de febrer del 2008

Entrevista a l'Avui




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vostè és un fantasma i un fanfarrón. Tothom sap que no té cap programa pel Museu d'Arqueologia de Catalunya. El millor que podria fer és tornar a casa seva, que ja n'hi ha prou amb el Departament de Cultura-

Pere Izquierdo i Tugas ha dit...

No conec més fantasmes que aquells que escriuen anònims. Si vol veure quin és el meu programa, vagi passant pel museu.

Anònim ha dit...

Ja hi he passat pel museu. El seu programa és deixar pendent les sales de prehistòria i del vidre(des de fa més d'un any), els arxius en mal estat, la biblioteca encallada, les exposicions cada vegada pitjor, etc. Sort que està al'ombra de Bosch Gimpera!!

Anònim ha dit...

Sóc usuari del MAC, dels seus serveis i seus, del qual vull manifestar la meva satisfacció i felicitar l'aportació de la seva gestió. També aprofito per animar la direcció i l'equip de MAC per encara l'incert futur museístic del nostre país.

Pere Izquierdo i Tugas ha dit...

Gràcies, senyor Yáñez, pel seu suport que és més valuós venint de qui vé.

Benvolgut anònim. Veig que coneixeu molt bé la seu de Barcelona del MAC. Ja sé que anem a poc a poc, però penseu que al MAC no només hi ha Barcelona i que les coses a l'administració sempre són horriblement lentes. Les sales del vidre antic i dels bronzes, malmeses per inundacions quan jo vaig arribar fa exactament un any, estan obertes, encara que falta acabar de posar-hi més peces i la retolació.

La remodelació de les de prehistòria acabarà trigant un any perquè s'ha encallat per moltes raons, però l'important és que al final quedi bé.

Els arxius i la biblioteca avancen a molt bon ritme. No sé pas on els veieu encallats.

Sobre la qualitat de les exposicions, tot és opinable. Hi ha qui diu exactament el contrari que vós.

I sí, sóc a l'ombra d'en Bosch perquè no li arribo ni a la sola de la sabata.

En qualsevol cas, a mi no em fan por les crítiques, i valoro molt més la gent que les expressa que no pas els que ensabonen. Així que us convido a parlar de tots aquests temes en directe. Demaneu hora i digueu que sou l'anònim...

Mireialuc ha dit...

Bon dia, com a usuaria habitual de la biblioteca no trobo justificable les queixes de l'anònim. Trobo que les bibliotecaries han fet un treball titànic fent accessible a tothom el fons bibliogràfic.

Senyor Izquierdo li agraixo el seu misatge al meu blog i estarè encantada de saludar-lo el més aviat posible.
Mireia