dilluns, 16 d’abril del 2007

Reflexos d'Apol·lo al YouTube

Fa pocs dies, en fase de proves, el Museu d'Arqueologia de Catalunya ha estrenat un canal a YouTube, tot penjant-hi un primer video, sobre l'exposició Reflexes d'Apol·lo, sobre l'esport a l'Antiguitat, que serà a la seu de Barcelona fins a mitjans de maig.

Pel meu gust, al reportatge hi surto massa, ja que l'exposició és mèrit de tot l'equip del museu i de l'anterior direcció. El video és un experiment de captació de nous públics que fem conjuntament amb l'Àrea de Desenvolupament i Projecció. Un petit documental basat en una exposició sobre l'esport a l'Antiguitat que mostra peces gregues i romanes de qualitat insuperable.

Per cert que hi ha un reportatge sobre aquesta exposició de vuit pàgines, a més de dedicar-hi la portada i l'editorial, al darrer número de la Revista d'Arqueologia. Fins i tot recomanen viatjar expressament a Barcelona per a veure-la. Espero que això tindrà efectes en l'afluència de visitants. En qualsevol cas, l'exposició mostra unes peces magnífiques que el Ministerio de Cultura ha comprat al Museo Arqueológico Nacional de Madrid.

Crec que cal felicitar l'equip de difusió de la seu de Barcelona del museu.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bé aquest vídeo. Felicitats! L'adreça del museu és www.mac.es? Vaja, vaja...

Pere Izquierdo i Tugas ha dit...

Vaig donar ordre d'activar el www.mac.cat el mateix dia que vaig prendre possessió, però sembla que depèn de presidència i que s'ho prenen molt en calma...